Translate the language.

tirsdag den 10. april 2012

One direction! OMG

Efter jeg hat været sammen med Cecilie hele påsken er jeg blevet helt vild med one direction.. Kan slet ikke få deres sange ud af hovedet, en smule irreterende.. Men de er sgu også bare så dejligt! Kan ikke finde en ting der er dårligt ved dem.. For jer der ikke ved hvem de er HVAD SKER DER FOR JER!... Ej sorry men er bare begyndt at kigge alle deres billeder, og gemme dem på computeren, har en helt mappe fyldt med billeder. Og jeg mener seriøst fyldt med billeder af one direction..
Men for dem der ikke ved hvem de er så er de 5 drenge som har været med i x-factor hver i sær. Men ingen af dem gik videre, og så besluttede dommerende at lave en gruppe ud af dem. Og de nåde faktisk helt til finalen med de vandt ikke!:'-(.. Ærgeligt..
Men har samlet en masse billeder af dem her som i kan se og så kommer der da også lige 2 af deres sange, som er dem jeg høre mest :-)!

Liam Payn, mener vidst han er 18 eller 19 er ikke sikker

Louis Tomlinson, han er den ældste af dem alle sammen, mener vidst han er 20. Men hold kæft jeg synes han er lækker, det er helt vildt, prøv lige at se på ham man!:-D<3 KU GODT!

Harry Styles, han er dne yngste af dem alle sammen. Men han er mega cute! Han var 16 da one direction kom frem i x-factor i år 2011, så tror nok han er 17 nu er faktisk ikke sikker, kan godt være han stadig kun er 16..<3

Niall Horan, han er vidst også der omkring de 18-19.. Han er altså også sød med hans øjne..



Zayne Mailk, synes ikke han er lækker. Men han er da pænt nok, men han synger altså også meget godt..




Sangen hedder i want, og synes de synger den meget godt. Det er en af mine y-sange med dem!<3


Sangen hedder one thing, har ikke valgt den orginale fordi man bedere kan høre deres stemme i denne her musik video. Håber i kan li den..<3


Møs herfra!*-:

2 kommentarer:

  1. Harry er lige fyldt 18 og Niall er også 18:-)

    SvarSlet
  2. Okay godt at vide, men var ikke helt sikker. ;-)

    SvarSlet